Book Now for Tour 2024 !

TOURS DESTINATION 2024

komodo labuan bajo - 4
Trip Raja Ampat 2024
Trip Waerebo 2024
Trip Bali 2024
komodo labuan bajo - 4
Trip Waerebo 2024
Trip Raja Ampat 2024
Trip Bali 2024

Popular Tour 2024

Open Trip Komodo     3-Day Trip


from IDR 2.500.000
Tour Komodo 3H2M Open Trip definitely departs every Weekdays(Mon-Wed) and Weekend (Fri-Sat). Many choices of boats, from standard boats to Phinisi Boats

Tour Komodo     1-Day Trip


 IDR 1.450.000
Explore Padar Island, relax on the unique Pink Beach, Komodo dragons on Komodo Island, Manta Point, Taka Makasar and Kanawa Island.

Waerebo     2-Day Trip


from IDR 1.850.000
Open trip waerebo and private trip waerebo 2 Days 1 Night. Even if there are only 2 people, the trip will definitely depart. For private trip waerebo, you are free to request the date.

Explore

Tour Sumba     4 / 5-Day Trip


from IDR 2.990.000
Explore Sumba by joining Sumba Open Trip or Private Trip Sumba for 4 Days and 5 Days. Visit the main destinations of Sumba Island

Raja Bintang 2     Trip Komodo


from IDR 4.250.000
Kapal Raja Bintang 2 adalah kapal Superior dengan kapasitas peserta sampai 12 Orang. Kapal Raja Bintang mempunyai 5 Kamar.

Explore

Amore Liveaboard     Trip Komodo


from IDR 2.750.000
Amore Liveaboard mempunyai jumlah 6 kamar dan kapasitas hingga 17 peserta, Booking sekarang untuk mendapatkan Diskon Open Trip

Explore

popular Boat Charter Komodo

ALL BOAT

Elbark Cruise


  • upto 21 Pax | 9 Rooms
  • from 90.000.000 / group
Explore

Yumana Liveaboard


  • upto 20 pax | 8 Rooms
  • from 48.750.000 / group
Explore

Derya Liveaboard


  • upto 10 pax | 4 Rooms
  • from 41.850.000 / group
Explore

Popular Hotels in Labuan Bajo

for all hotels in Labuan Bajo! Cheapest guarantee. CLICK CLICK CLICK

Loccal Collection Hotel

KLIK DISINI! Jaminan Harga Termurah.

HOTEL MERUORAH

KLIK DISINI! Jaminan Harga Termurah.

SEASTA HOTEL KOMODO

KLIK DISINI! Jaminan Harga Termurah

HOTEL BINTANG FLORES

KLIK DISINI! Jaminan Harga Termurah

Need help? Call our award-winning support team 24/7 at +62 8222 0746 222

reviews Salam Ransel

Saya pernah pakai tour guide, tapi Salam Ransel adalah yang terbaik, semua crew sangat baik dan ramah, bisa diajak fun bareng, amazing experience!
Thank you Salam Ransel! Can’t wait for another trip ?

Vicky Antoni

Karena sempet ditipu oleh travel agency lain, jadi awalnya masih agak sedikit insecure saat diminta pelunasan h-7 (akibat trauma masa lalu.. hahaha).. Tapiiii, ternyata SALAMRANSEL the best lah.. It’s REAL dan NO TIPU-TIPU.. very recommended for who you look for the travel agency.. driver kocak dan tour guide pun ceriwis abis.. gak nyesel udah pilih SALAMRANSEL ? Untuk saran: tetep jaga kualitas yg udah ok ini dan lebih diimprove lagi biar makin caem ??

Felita Febryana

2nd time trip bareng salam ransel! selalu puaasss.. bener2 thoughtful bgt arrange itinerary yg bisa di sesuain sama maunya kita.. walaupun trip sumba kali ini ga di guide sama mas ovel, tapi mas ovel delegasiin supir & tour guide yang super asik dan berpengalaman! can’t wait utk trip ke sumba timur lagi pake salam ransel! thank you salam ransel!

Margaretha Yuanita

I had private trip with Salam Ransel to Labuan Bajo this September. And definitely i can say, this is the best trip i ever had. They arrange our trip very well, start from picked us up until dropped us to airport, everything perfect! It was so fun and so memorable <3 Can’t wait to have another trip with Salam Ransel

Vania Bertha

Itinerary dari salam ransel oke banget. Bisa di sesuaikan juga dengan keinginan peserta tour. Tour guide-nya super kece dlm perkembangan jaman. Ga pernah liat tour guide yang bisa operasikan semua jenis kamera dengan sangat baik, dan hasil2 foto dan video yg memuaskan yang bisa di bawa pulang sebagai kenangan. Boat yg bersih untuk tempat tinggal 3hari2mlm di kapal pun jadi nilai plus, ditambah lagi makanan enak yg disediakan. Tour guide juga selalu standby kalau kita butuh bantuan mendaki atau snorkling. Pokoknya oke banget. Super rekomended untuk tour ke daerah timur.. 🙂

jenita darmento

Communication was so easy, they organized everything so well until we got to the boat. The service, staff, the boat, the entire trip was amazing, well-organized, clean and something I would recommend to everyone! I will definitely do trips with Salam Ransel again! Great team!!

Sahara Hertzke

PARTNER SALAMRANSEL

SALAMRANSEL has become an official partner with several vessels in Labuan Bajo and Raja Ampat to become a Phinisi / Yacht Charter agent. Booking with us, get a very memorable experience and complete travel documentation while you sail on the best islands in Indonesia.